Розвиток ситуації на ринку криптовалют і перспективи зростання Біткоїна

Розвиток ситуації на ринку криптовалют і перспективи зростання Біткоїна
Огляд факторів, здатних вплинути на ринок криптовалют, у тому числі курс Bitcoin, який з початку 2022 сильно просів у ціні.

Актуальний курс криптовалют цікавить багатьох власників Bitcoin, яким важливо знати, як зміниться ситуація на ринку електронних грошей у найближчому майбутньому. На початку 2022 року індекси підвищувалися до історичного максимуму, але вже до середини року значно просіли. Ситуація може значно змінитися у зв'язку з нестабільною політичною ситуацією у світі. Що про це говорять експерти, розповімо у нашій статті.

Зміна курсу Bitcoin

У першому півріччі 2022 року на графіку курсу біткоїну відзначалося різке падіння, яке призупинилося до червня. На початку літа стрибків стало значно менше, а низхідна динаміка стала плавнішою. Завдяки кільком позитивним мініциклам вартість валюти Bitcoin стабілізувалася.

На цю мить інфляція досягає максимальних значень за останні кілька десятків років. Швидше за все це призведе до формування дна біткоїна та відновлення зростання курсу криптовалюти. Простежити актуальний курс біткоїна можна на сторінці https://meta.ua/finance/kurs/crypto/, де є інформація у зручних графіках, а також курси інших криптовалют, таких як Ethereum, Litecoin, Tether.

Перспективи розвитку курсу криптовалют

Експерти криптобіржі припускають, що індустрія протягом наступних кількох місяців перебуватиме під тиском, у зв'язку з особливостями політики світових фінансових регуляторів. Останнім часом вони підвищують ставки на тлі дуже високої інфляції. Цей фактор негативно впливає на багато ризикових активів, до яких належать криптовалюти. Найважливішими факторами, які можуть вплинути на курс Bitcoin та інших криптовалют в останні місяці 2022 року, є такі:

  • новини, які озвучують у медіапросторі найвідоміші криптомільярдери;
  • збільшення популярності криптовалют як спосіб оплати за товари та послуги;
  • показники безпеки великих інвесторів;
  • довіра до крипт представників бізнесу, які беруть участь в інвестуванні та виробництві;
  • зміна рівня попиту та пропозиції.

Не зважаючи на те, що кілька останніх місяців відбувається зниження курсу Bitcoin, багато експертів вважають, що валюта незабаром перестане дешевшати. Найімовірніше на позначці $20 000 опір не буде пробитий і падіння зупиниться. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Loading...
Load next