У 2024-му уряд виділить понад 40 млрд грн на допомогу українському бізнесу

У 2024-му уряд виділить понад 40 млрд грн на допомогу українському бізнесу

У 2024 році з державного бюджету буде виділено понад 40 мільярдів гривень на стимулювання економічної активності та допомогу українським підприємцям.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час наради з Мінекономіки, Мінфіном, народними депутатами та представниками Офісу президента.

Він наголосив, що купівля українських товарів — це робочі місця, податки у бюджет, а отже — посилення армії та внесок кожного в перемогу.

Інвестуємо у створення нових МСБ через грантову програму “єРобота”. Розширюємо пільгове кредитування. Створюємо нові індустріальні парки. Запускаємо більше проєктів страхування інвестицій від воєнних ризиків. Будуємо нову експортно-орієнтовану економіку, – заявив Шмигаль.

Нагадаємо, Кабмін уточнив сфери використання мов нацменшин в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Мінцифри запускає інноваційний формат гарячої лінії — віртуальний центр Дія.Бізнес Мінцифри запускає інноваційний формат гарячої лінії — віртуальний центр Дія.Бізнес
Під час пілотного проєкту фахівці центрів Дія.Бізнес консультуватимуть українців щодо перебування в Польщі, Болгарії, Чехії, Словаччині, Словенії, Литві та Німеччині
"Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами "Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами
Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх можливих питань.
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Loading...
Load next