Кабміну потрібно ще 2 мільярди гривень на ліквідацію наслідків паводків

Кабміну потрібно ще 2 мільярди гривень на ліквідацію наслідків паводків
Ухвалено проєкт щодо виділення додаткових коштів для боротьби з результатами стихійного лиха.Саме така сума була необхідною Кабміну аби продовжити відновлювати західний регіон України.

Ухвалено проєкт щодо виділення додаткових коштів для боротьби з результатами стихійного лиха.

Саме така сума була необхідною Кабміну аби продовжити відновлювати західний регіон України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Василь Мокан.

Також Мокан стверджує, що Кабмін додатково прийняв постанову № 543 "Про внесення змін до Порядку використання коштів резервного фонду бюджету".

Також за словами Мокана Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка дозволить пришвидшити процедуру під час розпорядження та виділення коштів з резервного фонду у разі надзвичайних ситуацій. 

Варто зазначити, що тиждень тому уряд прийняв рішення направити на ліквідацію наслідків повеней на заході України 750 мільйонів гривень. А на 3 день паводку влада Прикарпаття заявила, що буде вимагати в уряду суму в розмірі орієнтовно 400 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що на Миколаївщині сталась пожежа на сміттєзвалищі. Вогонь спалахнув серед сміття у Вітовському районі, що на Миколаївщині.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
2022 року Україна може не укладати нову програму з МВФ, - Гетманцев 2022 року Україна може не укладати нову програму з МВФ, - Гетманцев
Якщо не виникне ніяких ускладнень і потрясінь.
Для відновлення звільнених регіонів України виділили перший мільярд гривень (відео) Для відновлення звільнених регіонів України виділили перший мільярд гривень (відео)
Це лише перший етап, кошти на якому виділили поки для 4-х областей. Попереду багато роботи.
Loading...
Load next