Лоукостер Bees Airline отримав право на польоти в Європу

Лоукостер Bees Airline отримав право на польоти в Європу
Український лоукостер Bees Airline отримав дозвіл від Європейського агентства з безпеки авіації (EASA) на виконання польотів до Європи.

Як повідомив гендиректор Bees Airline Євген Хайнацький, отримано документ PART-TCO для операторів третіх країн дозволяє літати у 27 країн Євросоюзу, Ісландію, Ліхтенштейн, Норвегію, Швейцарію, Гібралтар і віддалені острови.

Вже цього тижня компанія пообіцяла оприлюднити розклад польотів, чартерну програму та відкрити продаж квитків.

- У міру відкриття для туристів нових країн, будемо відкривати нові рейси, — каже Хайнацький. 

Регулярні рейси авіакомпанія запустить 30 квітня за маршрутами Київ-Тбілісі, Київ-Батумі, Київ-Єреван, Одеса-Єреван і Херсон-Тбілісі. Вартість квитків складає від 996 грн за один квиток.

Також 26 квітня авіакомпанія отримала в Державіаслужбі права на польоти на маршрутах з Києва до Львова, Одеси та Херсона.

- Українці знову побачать тарифи при польотах по Україні в розмірі $ 15−20. Сподіваюся, після цього пасажиропотік істотно збільшиться, — спрогнозував Хайнацький.

Гендиректор Bees Airline зазначив, що зараз внутрішньоукраїнські рейси нерентабельні для всіх авіаперевізників. За його підрахунками, для виведення на самоокупність рейсів тарифи ростуть вгору, і вже зараз середня ціна внутрішнього перельоту досягає 1500−1800 грн.

Наразі основним перевізником на рейсах по Україні є «Роза Вітрів», яка літає з Києва в Дніпро, Львів, Одесу, Харків, Миколаїв, Херсон, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Чернівці, Кривий Ріг та Ужгород.

Читайте також
Авіаквитки для українців подешевшають: подробиці від міністра Авіаквитки для українців подешевшають: подробиці від міністра
Владислав Криклій і Муса Магомедов розповіли про нову ініціативу Кабміну.
Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті
У Мукачеві планують за 2-3 роки збудувати новий аеропорт. У 2021 році з Державного бюджету вже виділили 30 мільйонів гривень на виготовлення проектної документації для летовища.
"МАУ" у 2020 році отримала 4,5 мільярда збитків "МАУ" у 2020 році отримала 4,5 мільярда збитків
Авіакомпанія "МАУ" завершила 2020 рік із збитком в 4,5 млрд грн проти 1,6 млрд грн прибутку у 2019 році.
Loading...
Load next