Новим головою "ПриватБанку" став австрійський фінансист Герхард Бьош

Новим головою "ПриватБанку" став австрійський фінансист Герхард Бьош
Наглядова рада "ПриватБанку" обрала Герхарда Бьоша новим головою правління банківської установи. Відповідне рішення було ухвалено відразу ж, після того, як держбанк виграв апеляцію проти профспілки "ПриватБанку".

Наглядова рада "ПриватБанку" призначила Бьоша новим головою правління, він зможе почати виконання своїх обов'язків після затвердження Національним банком України. Про обрання нового голови правління повідомляє пресслужба "ПриватБанку".

Пан Бьош є досвідченим банкіром із 35-ти річним досвідом роботи, який протягом 15-ти років працював на керівних провідних посадах у банківському секторі України та має ґрунтовне розуміння української та європейської банківських систем. Він успішно керував великими проєктами з трансформації банків, зокрема процесами приватизації, - йдеться у повідомленні установи.

Герхард Бьош

Відомо також, що Бьош обіймав посаду першого заступника голови правління Райффайзен банку Аваль з листопада 2010 року до 30 квітня 2021 року. Зокрема Герхард Бьош замінить на цій посаді чеського банкіра Петра Крумханзла, який був головою правління банку з січня 2018-го по січень 2021 року.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що Національний банк України має намір почати підготовку "ПриватБанку" до продажу одразу після закінчення кризи, яку спричинила світова пандемія COVID-19. Окрім цього, НБУ наголосило на вимогах щодо інвесторів, які претендують на ПриватБанк: вони повинні мати бездоганну ділову репутацію, задовільний фінансовий і майновий стан та прозору структуру власності.

Читайте також
У роботі "Приват24" стався збій: відбулась затримка при проведенні платежів У роботі "Приват24" стався збій: відбулась затримка при проведенні платежів
Користувачі "Приват24" поскаржилися на збої у роботі додатку. Люди зазначають, що платежі через систему надходять з затримкою.
НБУ планує продати "ПриватБанк" одразу після завершення коронавірусної кризи в Україні НБУ планує продати "ПриватБанк" одразу після завершення коронавірусної кризи в Україні
В Національному банку України заявили, що почнуть підготовку "ПриватБанку" до продажу одразу після закінчення кризи, яку спричинила світова пандемія COVID-19.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next