У роботі "Приват24" стався збій: відбулась затримка при проведенні платежів

У роботі "Приват24" стався збій: відбулась затримка при проведенні платежів
Користувачі "Приват24" поскаржилися на збої у роботі додатку. Люди зазначають, що платежі через систему надходять з затримкою.

У роботі "Приват24" стався технічний збій, через який у клієнтів можливі затримки під час проведення платежів через систему. В фінансовій установі пропонують не робити повторні платежі. Також у "ПриватБанку" повідомили, що проводять роботи з оновлення системи безпеки, повідомляє "Громадське".

Якщо клієнт потрапив у ситуацію, коли платіж чи переказ завис, просимо почекати та не проводити повторні. Всі платежі будуть виконані, не треба одразу ж робити повторний, — зазначив речник фінустанови Олег Серга, додавши, що якщо клієнт виконав повторні платежі, вони повернуться йому на картку.

За його словами, ПриватБанк вже працює над вирішенням цієї проблеми. Окрім цього у банку просять своїх клієнтів не дублювати перекази й обіцяють, що проблему незабаром усунуть. Інформацію про тимчасовий технічний збій також підтвердили і на гарячій лінії банку. Що саме сталося, в фінансовій установі не розповідають.

Окрім цього, клієнтка банку Тетяна Кузнєцова розповіла, що не змогла переказати гроші з однієї картки на іншу. Вона намагалась це зробити тричі. Жінка скаржиться, що гроші зняло тричі.

Мене проінформували не робити операцію по кілька разів, але перед цим я тричі пробувала надсилати кошти. У підсумку в мене три рази й зняло суму, - наголосила клієнтка.

Станом на зараз у "ПриватБанку" переконують, що вже усунули цю проблему. 

Читайте також
Новим головою "ПриватБанку" став австрійський фінансист Герхард Бьош Новим головою "ПриватБанку" став австрійський фінансист Герхард Бьош
Наглядова рада "ПриватБанку" обрала Герхарда Бьоша новим головою правління банківської установи. Відповідне рішення було ухвалено відразу ж, після того, як держбанк виграв апеляцію проти профспілки "ПриватБанку".
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
НБУ планує продати "ПриватБанк" одразу після завершення коронавірусної кризи в Україні НБУ планує продати "ПриватБанк" одразу після завершення коронавірусної кризи в Україні
В Національному банку України заявили, що почнуть підготовку "ПриватБанку" до продажу одразу після закінчення кризи, яку спричинила світова пандемія COVID-19.
Loading...
Load next