Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП

Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП
Наразі Азербайджан веде перемовини щодо купівлі розробки українського додатка для користування державними послугами - "Дія". Однак, ціна вартості додатку поки невідома.

В Офісі Президента повідомляють, що країна зацікавилася українською розробкою і хоче замовити собі такий додаток. Про це повідомив ОП у коментарі виданню "Радіо Свобода".

Враховуючи те, що тривають перемовини і остаточних домовленостей щодо продажу мобільного застосунку чи технології його розробки наразі немає – інформація щодо можливої вартості від продажу концепту відсутня, - зазначили у відомстві.

Також поки що невідомо, скільки Україна зможе заробити від такої угоди з Азербайджаном.

Зазначимо, що раніше президент Володимир Зеленський повідомляв, що декілька країн уже замовляють в України концепт та розробку додатку "Дія".

Нагадаємо, що додаток "Дія" запустили в Україні ще наприкінці 2019 року. Спершу в додатку були лише посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію автівки - тепер там можна відкрити та закрити ФОП, записатися у чергу на вакцинацію проти COVID-19, зареєструвати місце проживання дитини, підписати документи та навіть оформити довідку про несудимість.

Читайте також
НБУ продасть на аукціоні майже 46 тонн виведених з обігу монет НБУ продасть на аукціоні майже 46 тонн виведених з обігу монет
Національний банк України вже 21 травня цього року планує виставити на аукціон брухту 45,8 тонни виведених з обігу українських монет номіналами 1, 2, 5, 10, 25, 50 копійок.
Ринок землі в Україні поставили на паузу: проблему вирішать протягом тижня Ринок землі в Україні поставили на паузу: проблему вирішать протягом тижня
Ринок землі тимчасово призупинено. Причина полягає в тому, що нотаріусів не під'єднали до системи Держгеокадастру.
В Україні пенсійні фонди розпочали закупівлю акцій Apple, Microsoft та Tesla В Україні пенсійні фонди розпочали закупівлю акцій Apple, Microsoft та Tesla
Недержавні пенсійні фонди України розпочали інвестицію коштів у цінні папери іноземних компаній таких як Apple, Microsoft та Tesla. Зокрема ці компанії допущені Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку до обігу на території України.
Loading...
Load next