Штраф для "Нової пошти" відміняється: голова Держпродпотребслужби розкритикувала рішення ДППС

Штраф для "Нової пошти" відміняється: голова Держпродпотребслужби розкритикувала рішення ДППС
Глава Держпродпотребслужби Владислава Магалецька розкритикувала рішення ДППС щодо призначення штрафу "Новій пошті" у розмірі 326 мільйонів гривень.

Очільниця Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька повідомила на свої сторінці в Facebook, що штрафу для "Нової пошти" не буде.

Вона наголосила, що ніколи не робить передчасних заяв, допоки детально не розбереться в ситуації. До того ж запевнила, що вчора присвятила цілий день вирішенню цього питання: проводила внутрішнє розслідування, ознайомилася з відеофіксацією, консультувалася з юристами.

Посадовиця зауважила, що "розібрала ситуацію, як то кажуть, на молекули".

Такого штрафу не буде. Бо він неадекватний порушенню. Юристи готують відповідне рішення. Сьогодні буду мати особисту зустріч із представниками "Новою пошти" та бізнес-спільноти. Необхідно терміново міняти законодавство. Інакше такі випадки можуть повторитися через виконавців на місцях, - йдеться у повідомленні.

Також Владислава Магалецька наголосила на тому, що в ДПСС ніхто не буде "рвати" бізнес поки вона очолює цю структуру.

Нагадаємо, нещодавно "Нову пошту" оштрафували на 326 мільйонів гривень. Причина штрафу та перевірки компанії поштового зв'язку - велика кількість скарг українців щодо неякісного обслуговування та порушення їхніх прав.

Читайте також
Компанія подала позов до суду: "Нову пошту" оштрафували на 326 мільйонів гривень Компанія подала позов до суду: "Нову пошту" оштрафували на 326 мільйонів гривень
Причина штрафу та перевірки компанії поштового зв'язку - велика кількість скарг українців щодо неякісного обслуговування та порушення їхніх прав. Зокрема, Держпродспоживслужба запросила максимальний розмір штрафу.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Google заплатить АМКУ штраф на суму 1 млн грн Google заплатить АМКУ штраф на суму 1 млн грн
Зумовлено це тим, що ТОВ «Гугл» не подав у встановлений строк інформацію на вимогу державного уповноваженого АМКУ.
Loading...
Load next