Новий мер Нью-Йорка планує отримати три перші зарплатні у біткоїнах

Новий мер Нью-Йорка планує отримати три перші зарплатні у біткоїнах
Новообраний мер Нью-Йорка Ерік Адамс заявив, що планує отримати зарплату у біткоїнах, а далі місто зробити центром криптовалюти.

У Нью-Йорку ми завжди граємо на великі успіхи, тому я збираюся отримати свої перші ТРИ зарплати в біткойнах, коли стану мером. Нью-Йорк стане центром індустрії криптовалют та інших швидкозростаючих інноваційних галузей! Просто зачекайте! - про це повідомив Ерік Адамс у Twitter.

Цей пост з’явився у відповідь на допис мера Маямі Френсіса Суареса, який заявив, що він хотів би отримати першу зарплату в біткоїнах. Суарес, який виграв свої другі вибори у четвер, раніше вже висловлювався за популяризацію криптовалют у місті.

Демократ Ерік Адамс здобув перемогу на виборах мера Нью-Йорка, ставши другим чорношкірим очільником  міста за всю його історію.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Президент Зеленський ветував закон про віртуальні активи Президент Зеленський ветував закон про віртуальні активи
Ухвалений раніше закон передбачає, що віртуальним активом є нематеріальне благо, що є об'єктом цивільних прав, має вартість та виражене сукупністю даних в електронній формі.
Україна увійшла в ТОП-10 країн з найбільшим заробітком на Bitcoin Україна увійшла в ТОП-10 країн з найбільшим заробітком на Bitcoin
Минулого року українські інвестори заробили на Bitcoin сотні мільйонів доларів, що дозволило Україні увійти в ТОП-10 країн, які найбільше заробили на криптовалюті.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next