Майже 407 мільйонів гривень: суд у Дніпропетровській області повернув у власність держави водосховище

Майже 407 мільйонів гривень: суд у Дніпропетровській області повернув у власність держави водосховище
ТОВ, яке використовувало водний об'єкт, зобов’язали повернути його у власність держави.

Господарському суду Дніпропетровської області вдалося заборонити товариству з обмеженою відповідальністю використовувати Карачунівське водосховище (Криворізький район) для рибогосподарської діяльності. Про це повідомили у прес-центрі Дніпропетровської обласної прокуратури.

Господарський суд Дніпропетровської області задовольнив позовні вимоги прокуратури та заборонив товариству з обмеженою відповідальністю використовувати водосховище площею 4500 га вартістю майже 407 мільйонів гривень для рибогосподарської діяльності. Крім того, товариство зобов’язано повернути водний об’єкт державі, — йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-центрі, було доведено, що водосховище є джерелом питного водопостачання і його використання для такої діяльності не можливе.

Нагадаємо, раніше на Оболоні злили нафту в озеро, через це у Києві прокуратура взяла під контроль розслідування.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Компанія подала позов до суду: "Нову пошту" оштрафували на 326 мільйонів гривень Компанія подала позов до суду: "Нову пошту" оштрафували на 326 мільйонів гривень
Причина штрафу та перевірки компанії поштового зв'язку - велика кількість скарг українців щодо неякісного обслуговування та порушення їхніх прав. Зокрема, Держпродспоживслужба запросила максимальний розмір штрафу.
Викрито транснаціональне злочинне угрупування в Україні: збитки іноземним компаніям становлять 120 млн доларів США Викрито транснаціональне злочинне угрупування в Україні: збитки іноземним компаніям становлять 120 млн доларів США
В рамках міжнародної операції припинено діяльність транснаціонального злочинного угруповання, яке завдало іноземним компаніям 120 млн доларів США збитків. Спецоперація здійснювалася Офісом Генерального прокурора спільно з Департаментом кіберполіції та слідчим управлінням Нацполіції України із залученням колег з Європолу, Євроюсту, правоохоронців Франції, США, Нідерландів та Норвегії.
Справу скандального екссудді Чауса скеровано до суду Справу скандального екссудді Чауса скеровано до суду
Скориставшись суддівським правовим імунітетом, підозрюваний переховувався від органу досудового розслідування та залишив територію України.
Loading...
Load next