Заплатити лише за доставку: monobank та Альфа-банк запускають пластикові картки для "ковідної тисячі"

Заплатити лише за доставку: monobank та Альфа-банк запускають пластикові картки для "ковідної тисячі"
19 грудня в Україні офіційно стартувала програма єПідтримка, яка передбачає виплату 1000 гривень усім українцям, повністю вакцинованим від COVID-19.

monobank починає випускати пластикові картки єПідтримка на додаток до віртуальних. Також про випуск пластикових карток заявили в Альфа-банку.

У monobank зазначили, що з 11 грудня запускають пластикову картку для отримання 1000 грн за вакцинацію від коронавірусу за програмою єПідтримка. Про це в Telegram написав Олег Гороховський.

З завтрашнього дня клієнти Монобанку, які оформили картку єПідтримка, можуть замовити пластик до неї з доставкою на обране відділення Нової Пошти, — написав банкір.

Додамо, що нова опція доступна в оновленій версії додатку. Сам випуск пластикової картки буде безплатним, проте користувачеві доведеться заплатити за її доставку до відділення Нової пошти. Раніше monobank випускав за програмою єПідтримка лише віртуальні карти.

За інформацією Гороховського,  всього з моменту старту проекту клієнти monobank оформили 2,36 млн. карток, отримали майже 2 млрд.грн. виплат та витратили вже 620 млн.грн.

Своєю чергою в Альфа-банку також заявили, що з 10 січня почнуть видавати у своїх відділеннях пластикові картки для виплати 1000 грн за вакцинацію від коронавірусу. Карта буде видаватися новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки.

Що для цього потрібно: 

  • звернутися до будь-якого відділення Альфа-Банку з паспортом та ІПН. Карта не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні.
  • діючі клієнти банку, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого, дистанційно замовивши доставку Новою поштою, або ж звернутися до відділення.

Нагадаємо, раніше міністр культури Ткаченко розповів, що українці купують за "ковідну тисячу".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Що українці купують за "ковідну тисячу": Ткаченко опублікував перші дані Що українці купують за "ковідну тисячу": Ткаченко опублікував перші дані
Зазначимо, що вакциновані за кордоном українці також отримають "ковідну" тисячу.
Тисяча за вакцинацію: у НБУ оцінили вплив програми єПідтримка на економіку України Тисяча за вакцинацію: у НБУ оцінили вплив програми єПідтримка на економіку України
На віртуальну тисячу гривень можна придбати послуги у трьох сферах — це культура, подорожі та спорт.
Без затримок: Шмигаль повідомив, що виплата "тисячі Зеленського" почнеться вчасно Без затримок: Шмигаль повідомив, що виплата "тисячі Зеленського" почнеться вчасно
Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен українець, який отримав дві вакцини від Covid-19, зможе отримати 1 тисячу гривень на спорт, подорожі та відвідування культурних закладів.
Loading...
Load next