В Україні планують розширити можливість купувати ліки "єПідтримка": для кого саме

В Україні планують розширити можливість купувати ліки "єПідтримка": для кого саме
Над цим уже працюють Мінсоцполітики спільно з Мінцифри.

Від сьогодні, 24 січня, люди, старші за 60 років, зможуть використовувати 1 тисячу грн, які надала держава у межах програми «єПідтримка», на купівлю ліків. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Офіс Президента.

Зокрема, за словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Міністерство соціальної політики спільно з Міністерством цифрової трансформації уже працюють над можливістю розширення ініціативи Президента «єПідтримка» й на інші групи населення.

Так, розглядається можливість дозволити використання цих коштів на ліки для осіб з інвалідністю першої групи, незалежно від віку.

Зокрема, повідомляють, що на сьогодні вже понад 7,5 млн громадян одержали виплати в межах цієї програми.

Нагадаємо, що в межах програми "єПідтримка" люди, старші за 60 років, зможуть купити не усі види ліків. Ознайомитись із переліком дозволених покупок можна за посиланням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Які види ліків зможуть придбати пенсіонери за гроші з "єПідтримки" (відео) Які види ліків зможуть придбати пенсіонери за гроші з "єПідтримки" (відео)
Пенсіонери, які не мають смартфонів, програми Дія або онлайн-банкінгу, отримають 1000 гривень за вакцинацію в другому півріччі 2022 року, адже поки що необхідних механізмів офлайн виплат немає.
Придбати ліки за "ковідну" тисячу зможе лише одна категорія українців Придбати ліки за "ковідну" тисячу зможе лише одна категорія українців
З початку запуску програми "єПідтримка" у грудні 2021 року понад 7,2 млн українців подали заявки в "Дії" на отримання 1 тисячі гривень.
Українці витратили уже понад 365 млн грн з "єПідтримки": найбільше - на книжки, кіно і квитки Українці витратили уже понад 365 млн грн з "єПідтримки": найбільше - на книжки, кіно і квитки
В межах програми на спецрахунки українців вже переказано понад 3,6 млрд грн.
Loading...
Load next