Кулеба заявив про допомогу Україні від партнерів майже на $2 млрд

Кулеба заявив про допомогу Україні від партнерів майже на $2 млрд
Голова МЗС України заявив, що Україна високо цінує рішення партнерів, які допомагають зміцнювати економічну стійкість України.

За минулу добу партнери ухвалили рішення про підтримку економіки України на майже $2 млрд, що сигналізує інвесторам та ринкам про економічну стабільність країни. Про це під час брифінгу повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає Інтерфакс-Україна.

Дуже позитивним сигналом для економічної та фінансової стійкості України є рішення низки партнерів щодо виділення додаткової масштабної допомоги для економіки України. Буквально за останню добу прийнято рішення на майже $2 млрд, — сказав він. 

За його словами, Україна високо цінує рішення партнерів, які допомагають зміцнювати економічну стійкість України, гарантувати стабільність національної валюти та благополуччя українців у часи підвищеного безпекового тиску з боку Росії.

Все це надсилає правильний сигнал інвесторам, ринкам та іноземним партнерам, що Україна є економічно стабільною, можна продовжувати контракти, продовжувати інвестиції та працювати далі, — наголосив Кулеба. 

Нагадаємо, раніше Кулеба заявив, що пакет "важких для Росії" санкцій від ЄС вже готовий.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next