Паніка скасовується: гривня в обмінниках продовжує зміцнюватися

Паніка скасовується: гривня в обмінниках продовжує зміцнюватися
Курс гривні до долара в обмінних пунктах Києва на ранок четверга, 17 лютого, зміцнився на 10 копійок.

Курс гривні до долара в обмінних пунктах Києва на ранок четверга, 17 лютого, зміцнився на 10 копійок – до 28,30 грн/дол.

Продати американську валюту в середньому можна за курсом 28,00 грн. за дол., євро - 31,80 грн. за євро.

До євро гривня зміцнилася також на 10 копійок - до 32,20 грн/євро.

Нацбанк:

Національний банк України на четвер, 17 лютого, встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 28,09 грн/дол., тобто гривня зміцнилася на 15 копійок у порівнянні з попереднім показником.

Згідно з даними на сайті НБУ, офіційний курс гривні стосовно євро на четвер встановлений на рівні 31,93 грн/євро. Таким чином, гривня змінилася на 10 копійок у порівнянні з попереднім показником.

Міжбанк:

На міжбанківському валютному ринку України котирування гривні до долара встановилися на рівні 28,09/28,11 грн/дол., до євро - на рівні 31,92/31,94 грн/євро.

Нагадаємо, що продуктові картки в Україні: повернення в СРСР чи крок у майбутнє (відео). Уряд може ввести фінансову підтримку найбідніших категорій населення за аналогією із "єПідтримкою", але чи справді такий крок є потрібним і виправданим — розповідаємо у статті.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
В Нацбанку України розповіли, якими банкнотами найчастіше користуються українці В Нацбанку України розповіли, якими банкнотами найчастіше користуються українці
В Україні найбільш поширеними в готівковому обігу є банкноти номіналом у 200 гривень, однак при цьому найменше користуються українці банкнотами у тисячу гривень.
Економічна ситуація в Україні:  економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео) Економічна ситуація в Україні: економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео)
Фахівці передбачають, що з початком осені можливе підвищення вартості долара та євро на українському валютному ринку.
Зеленський підписав закон: в Україні змінились правила кредитування для мешканців зони АТО та ООС Зеленський підписав закон: в Україні змінились правила кредитування для мешканців зони АТО та ООС
Українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях змінили умови щодо виплат кредитів.
Loading...
Load next