Світовий банк виділив Україні $350 мільйонів, — Зеленський

Світовий банк виділив Україні $350 мільйонів, — Зеленський
Світовий банк упродовж двох років спрямував близько 350 млн доларів до державного бюджету України на підтримку соціальних програм.

Президент Володимир Зеленський у Мюнхені обговорив із президентом Групи Світового банку Девідом Малпассом питання ролі СБ у стабільності фінансового сектора України.

Про це глава Української держави повідомив у Твітері.

Обговорювали з Девідом Малпассом зростання ролі Світового банку в стабільності українського фінансового сектора. Президент WBG відзначив стабілізацію економіки, земельну реформу та інфраструктурні проєкти в Україні, — написав Зеленський.

Він подякував Світовому банку за фінансову підтримку України в розмірі 350 мільйонів доларів.

Також президент України Володимир Зеленський заявив, що санкції проти РФ можуть допомогти мирному врегулюванню в питанні деескалації.

Про це Зеленський сказав під час зустрічі з віце-президентом США Камалою Гарріс на полях Мюнхенської конференції з безпеки в суботу.

Перед агресією ми розуміємо, що санкції можуть принести мирне рішення. Тому я хотів би поділитися з вами, як ми бачимо цю ситуацію і що може спрацювати: ми віримо в наші сили й у підтримку наших партнерів, — заявив він. 

Нагадаємо, раніше міністерка економіки Австрії заявила, що Німеччина може не дати дозвіл на запуск Північного потоку-2.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next