На Вінничині націоналізують вантаж російських міндобрив на 24 млн грн

На Вінничині націоналізують вантаж російських міндобрив на 24 млн грн
У Вінницькій області встановили 386 суб’єктів господарської діяльності, бенефіціарами яких є фізичні або юридичні особи рф та Білорусі.

На декількох залізничних станціях Вінницької області перебуває 21 вагон з мінеральними добривами, які належать підприємствам росії. Загальна вага тимчасово затриманих товарно-матеріальних цінностей — понад 1400 т. Орієнтовна вартість міндобрив становить близько 24 млн грн. Їх націоналізують.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Бюро економічної безпеки України.

Крім того, виявлено 6 вагонів з моторним мастилом, яке належить підприємствам з рф. Загальна вага мастила становить майже 300 тонн, здійснюється оцінка ТМЦ.

Відповідні матеріали співробітники БЕБ вже передали до Вінницької військово-цивільної адміністрації для проведення подальшої процедури націоналізації.

Заходи щодо виявлення та аналізу майна підприємств, власниками якого є російська федерація, з метою його подальшої націоналізації тривають.

Нагадуємо, у БЕБ функціонує офіційний телеграм-бот https://t.me/StopOverpriceBot, за допомогою якого громадяни можуть повідомляти про випадки необґрунтованого підвищення цін, а також про перешкоджання веденню бізнесу, факти незаконних дій з гуманітарною допомогою або про інші правопорушення у сфері економіки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів
Посівна в Україні через холодну погоду зсувається на кінець березня, а в деяких областях — навіть на першу декаду квітня. Це дасть змогу аграріям краще підготуватися до виходу в поле, повідомив Лещенко.
Loading...
Load next