Посівна в Україні: бізнес роздає безкоштовне насіння

Посівна в Україні: бізнес роздає безкоштовне насіння
За оцінкою міністерства аграрної політики, через війну посівна площа в Україні вже зменшилася на 3,5 млн гектарів

В Україні стартувала посівна. Держава запровадила пільгові кампанії для сільгоспвиробників, а великий бізнес не полишив звичайних землеволодільцев. Повідомляє УНН.

Насіння від МХП-Урожайна країна - це те, що зараз потрібно, хто має землю. Сьогодні несподівано насіння і до нас дійшло. Україна завжди була аграрною країною. Бажаю підприємству і далі працювати в нашому регіоні. Життя продовжується! Ми з України!, - пишуть люди у соцмережах.

Попри воєнні дії безкоштовне насіння продовжила роздавати компанія МХП.

Коли Фонд "МХП-Громаді" працював у мирний час, моя мрія звучала так: щоб люди стали згуртованими, проактивними, навчилися брати на себе відповідальність і перейшли до активних дій. І що я бачу зараз? Mission complete) (Місія завершена): люди згуртовані, активні і дієві як ніколи! Проекти, які я любила в мирний час, були освітніми, просвітними, навчали громади зуртуватися і реалізовувати соціальні ініціативи.

Директорка фонду розповіла про успіхи і причини такої акції.

Завдяки нашим брендованим кришкам (які ми познаходили по “сусєкам”), Нашій Рябі від МХП та згуртованості людей, ми накатали вже більш як 100 000 банок тушонок для ЗСУ, тероборони та біженців. І цей процес продовжується, - зазначила директор Фонду Тетяна Волочай у Facebook.

 Нагадаємо, що Росія скоротила видобуток нафти.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів
Посівна в Україні через холодну погоду зсувається на кінець березня, а в деяких областях — навіть на першу декаду квітня. Це дасть змогу аграріям краще підготуватися до виходу в поле, повідомив Лещенко.
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Loading...
Load next