На українських АЗС почала змінюватися ситуація з паливом: де є шанс заправитися

На українських АЗС почала змінюватися ситуація з паливом: де є шанс заправитися

Після скасування держрегулювання цін на паливо ситуація на українських АЗС почала змінюватися. Повідомляє для НВ директор консалтингової компанії А-95 Сергій Куюн.

За словами експерта, ситуація з наявністю пального по країні неоднорідна.

Очевидне поліпшення в столиці: до OKKO і WOG активно підключилася мережа KLO, є ознаки життя на AMIC. Газ і дизель вже зустрічаються без черг, бензин потрібно пошукати, а потім постояти. Але за бензином по 69 грн / л черг немає, — зазначив експерт.

Куюн також додав, що порівняно непогана ситуація з наявністю палива на Заході. Найгірше - на Сході та частково - на півдні.

Ситуація на АЗС:

За травень автогаз на АЗС подорожчав майже на 10 гривень за літр. В Україні в останній тиждень квітня розпочався дефіцит палива на АЗС.

Держпродспоживслужба почала перевірки АЗС через завищені ціни на паливо.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.
Через неякісне пальне українські АЗС оштрафували на 4,6 мільйона гривень Через неякісне пальне українські АЗС оштрафували на 4,6 мільйона гривень
Державна екоінспекція у першому кварталі 2021 року через неякісне пальне оштрафувала АЗС в Україні на 4,6 мільйона гривень. Це майже у 8 разів більше, ніж за аналогічний період 2020 року, тоді загальна сума штрафів становила 591 тисячу.
Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин
Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в Україні 20 квітня 2021 року в порівнянні з попереднім торговим днем залишилися на колишньому рівні.
Loading...
Load next