США розширили санкції проти росії та заборонили імпорт золота

США розширили санкції проти росії та заборонили імпорт золота

США заборонили імпорт російського золота.

Уряд також запровадив санкції проти десятків російських компаній та осіб. В перелік увійшла, зокрема, корпорація “Ростех”, яка займається експортом цивільної та військової продукції.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства фінансів США.

Як стало відомо, уряд ввів в дію рішення, прийняте ним у межах “Великої сімки”. Завдяки чому США повинна скорегувати експорт з країни-агресора росії.

Повідомляється, що загалом рф виробляє приблизно 10% усього світового золота, а прибутки від продажу стали чи не найважливішим джерелом доходів країни-агресора.

Крім того, в санкційний список потрапили Об’єднана авіабудівна корпорація, Публічне акціонерне товариство "Туполєв", яке є провідним російським конструктором і виробником стратегічних бомбардувальників і далекобійних літаків. Його бомбардувальники були використані росією проти цілей в Україні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки Україна щомісяця витрачає на війну з росією.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Пекін частково заплатить": радник Байдена заявив, що санкції США проти РФ в разі вторгнення до України торкнуться і Китаю "Пекін частково заплатить": радник Байдена заявив, що санкції США проти РФ в разі вторгнення до України торкнуться і Китаю
За словами американського президента Джо Байдена, Білий дім готує комплекс заходів, щоб не допустити нового вторгнення Росії в Україну.
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
Loading...
Load next