Зеленський підписав закон про повернення акцизів на пальне

Зеленський підписав закон про повернення акцизів на пальне

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про повернення акцизів на пальне. Повідомляється на сайті парламенту.

Як свідчать дані з картки цього законопроєкту №7668-д, його було повернуто з підписом Президента 28 вересня. Згідно з положеннями законопроєкту повертаються акцизи обсягом:

  • бензин 100 євро/1000 літрів;
  • дизель 100 євро/1000 літрів;
  • біопаливо 100 євро/1000 літрів;
  • газ 52 євро/1000 літрів.

ПДВ для всього залишається на рівні 7%.

Також зроблена пільга для палива на потреби Міноборони. Для військових акциз буде 0 євро/1000 літрів. Ця пільга буде діяти виключно для Міноборони на період воєнного та надзвичайного стану.

Нагадаємо, що "Голова МВФ зустрілася з лідерами ЄС щодо збільшення допомоги Україні" - FT.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про деолігархізацію: він діятиме 10 років Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про деолігархізацію: він діятиме 10 років
Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту як невідкладний законопроєкт, яким влада обіцяє побороти олігархічну систему в Україні.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Loading...
Load next