Місія МВФ починає роботу: проведе переговори з представниками України

Місія МВФ починає роботу: проведе переговори з представниками України

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) починає роботу онлайн щодо запиту влади України на моніторингову програму, проведе переговори з представниками України. Йдеться у заяві постійного представника МВФ до України.

Місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочинає сьогодні дискусії з представниками України у контексті продовження обговорення запиту влади щодо моніторингової програми із залученням Ради виконавчих директорів МВФ, - заявив постпред МВФ до України Ваграм Степанян.

Зі слів постпреда МВФ, діалог опиратиметься на результати зустрічей, що були проведені минулого місяця у Відні, Австрія.

Робота місії відбуватиметься в онлайн режимі, - зазначив Степанян.

У НБУ зазначали, що наразі у межах роботи з Міжнародним валютним фондом рухаються у графіку, який дозволить у ранньому грудні вийти на відповідне рішення МВФ щодо затвердження моніторингової програми.

Нагадаємо, що МАГАТЕ провело перевірку Південноукраїнської АЕС.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев
Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев запевнив, що у МВФ є певні технічні моменти, які потрібно виконати для того, аби отримати транш.
Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ
Міжнародний валютний фонд виділить з резервних активів 650 мільярдів доларів, з яких 2,7 мільярда підуть в Україну.
У Зеленського розповіли, коли Україні очікувати отримання чергового траншу від МВФ У Зеленського розповіли, коли Україні очікувати отримання чергового траншу від МВФ
Україна вже до вересня 2021 року може отримати грошовий транш від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в розмірі $2 мільярдів доларів.
Loading...
Load next