Міжнародні перекази IntelExpress можна отримати без комісії в терміналах Приватбанку

Міжнародні перекази IntelExpress можна отримати без комісії в терміналах Приватбанку

Державний ПриватБанк запустив виплати міжнародних переказів IntelExpress через термінали самообслуговування. Повідомила пресслужба банку.

Для того аби скористатися послугою треба авторизуватися в терміналі за допомогою картки банку, обрати в меню "Банківські послуги" сервіс "Отримати грошовий переказ", перекази IntelExpress та ввести контрольний номер та дані переказу.

У банку додали, що виплата переказів IntelExpress на гривнєву або валютну картку ПриватБанку в терміналах самообслуговування здійснюється без комісії.

Також клієнти банку можуть отримувати грошові перекази IntelExpress в євро або доларах США безпосередньо на рахунок або картку – без візиту в банк або використання дистанційних каналів самообслуговування

Нагадаємо, що атомні станції вийшли на планову потужність – Укренерго.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Економічна ситуація в Україні:  економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео) Економічна ситуація в Україні: економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео)
Фахівці передбачають, що з початком осені можливе підвищення вартості долара та євро на українському валютному ринку.
"Сбєрбанку" дозволили змінити назву в Україні до літа 2022 року "Сбєрбанку" дозволили змінити назву в Україні до літа 2022 року
Дочірній компанії російського "Сбєрбанку" дозволили змінювати назву в Україні до серпня 2022 року.
Loading...
Load next