"Сбєрбанку" дозволили змінити назву в Україні до літа 2022 року

"Сбєрбанку" дозволили змінити назву в Україні до літа 2022 року
Дочірній компанії російського "Сбєрбанку" дозволили змінювати назву в Україні до серпня 2022 року.

Суд постановив надати "дочці" "Сбєрбанку" відтермінування на зміну назви в Україні на 9 місяців, до 11 серпня 2022 року.

Про це повідомляє Finbalance з посиланням на рішення Госпсуду м.Києва від 11 листопада. Повідомляє Економічна правда.

Підставою для такого рішення стала необхідність вчинення "дочкою" "Сбєрбанку" низки заходів для зміни назви, строки виконання яких залежать від третіх осіб. 

Більше часу потрібно й з огляду на розгалуженість мережі банку, кількість клієнтів та держателів карток з позначенням "Сбєрбанк". Такі картки підлягають вилученню, водночас "діяльність з надання банківських та фінансових послуг банку має бути безперервна", – зазначає суд.

У ході судового процесу Ощадбанк висловлював думку, що клопотання щодо перенесення терміну є безпідставним, а "підрахунки строку виконання рішення суду не заслуговують на увагу через їхню невідповідність дійсності та надуманість". Адже 19 серпня 2021 року Верховний Суд ухвалив остаточне рішення щодо використання дочкою російського "Сбєрбанку" цієї торговельної марки в Україні на користь Ощадбанку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна запропонувала Росії знижку на транспортування природного газу Україна запропонувала Росії знижку на транспортування природного газу
За інформацією Bloomberg, відповідна пропозиція вже обговорюється з європейськими партнерами.
Економічна ситуація в Україні:  економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео) Економічна ситуація в Україні: економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео)
Фахівці передбачають, що з початком осені можливе підвищення вартості долара та євро на українському валютному ринку.
У Департаменті ліцензування Національного банку України новий очільник У Департаменті ліцензування Національного банку України новий очільник
За результатами відкритого конкурсного відбору на посаду директора Департаменту ліцензування Національного банку України з 22 жовтня 2021 року призначений Михайло Федоренко.
Loading...
Load next