Франція передасть Україні 3 мільйони євро для забезпечення ядерної безпеки

Франція передасть Україні 3 мільйони євро для забезпечення ядерної безпеки

Міністр закордонних справ Катрін Колона під час візиту до Одеси зазначила, що присутність експертів МАГАТЕ на всіх українських АЕС посилить їхню безпеку. Також оголосила про нову допомогу Україні від Франції.

Франція оголошує спеціальний внесок у 3 млн євро на забезпечення ядерної безпеки АЕС, — зазначила Колона на пресконференції.

В Одесі Катрін Колонна з Дмитром Кулебою відвідали об'єкти критичної інфраструктури, куди влучали російські ракети. Також голова французького МЗС підкреслила, що її країна продовжує допомагати Україні, зокрема, технікою, системами ППО та підготовкою військових.

Нагадаємо, що Тищенка виключили з партії "Слуга народу".

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Коли на пенсію?": з 1 квітня в Україні підвищується пенсійний вік для жінок
В Україні від сьогодні, з 1 квітня, мінімальний пенсійний вік для жінок підвищується до 60 років. Зокрема, це останнє підвищення віку у рамках змін, ухвалених ще у 2011 році.
Ексголову ПриватБанку підозрюють у крадіжці 8 млрд грн
Олександра Дубілета, ексголову правління ПриватБанку, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, НАБУ оголосило в розшук.
В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.
Loading...
Load next