З часу повномасштабного вторгнення Україна отримала від ЄС $20 мільярдів

З часу повномасштабного вторгнення Україна отримала від ЄС $20 мільярдів

Країни-члени ЄС та його інституції з початку повномасштабного російського вторгнення надали 20 млрд доларів для підтримки економічної та фінансової стабільності України.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду.

Від початку повномасштабного російського вторгнення ЄС став основним донором для українського бюджету. 20 млрд доларів країни-члени ЄС та його інституції надали для підтримки економічної та фінансової стабільності України, - сказав Шмигаль.

За його словами, що військова допомога європейських країн допомагає нашій країні зупинити російського загарбника. Десять пакетів санкцій ЄС проти росії вже суттєво ускладнюють кремлівському режиму фінансування цієї агресії. «І ми розраховуємо на продовження такої санкційної політики. Вдячні нашим європейським друзям і союзникам за гуманітарну допомогу. За те, що прийняли мільйони українських родин. Вдячні за всі кроки солідарності та підтримки. Бо перемога України – це перемога Європи», - сказав Прем'єр-міністр.

Нагадаємо, Пентагон оприлюднив деталі військової допомоги для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Європейський союз виділив 600 мільйонів євро допомоги - це останній транш Україні Європейський союз виділив 600 мільйонів євро допомоги - це останній транш Україні
Європейська комісія від імені Європейського союзу виплатила 600 млн євро макрофінансової допомоги Україні.
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
Loading...
Load next