В Україні розпочала роботу фінансова місія МВФ

В Україні розпочала роботу фінансова місія МВФ

Місія МВФ 23 травня розпочала роботу щодо першого перегляду програми розширеного фінансування EFF з Україною. 

Про це повідомив у вівторок, 23 травня, постійний представник МВФ в Україні Ваграм Степанян в заяві на сайті МВФ.

Він повідомив, що від сьогодні місія МВФ працюватиме над оцінкою прогресу України в економічному та фінансовому плані. Аналіз відбуватиметься на тлі участі України у чотирирічній програмі розширеного фінансування МВФ.

Місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочинає сьогодні з представниками влади України обговорення заходів у контексті першого перегляду програми розширеного фінансування (EFF), – повідомив Ваграм Степанян.

Представники місії МВФ оцінюватимуть результати України щодо виконання умов Фонду для фінансування. Місія покликана уточнити перспективи та ризики для економіки України, а також перевірить виконання політичних зобов'язань.

Нагадаємо, Чинний тариф на електроенергію покриває лише 28% витрат - НКРЕКП

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев Україна може отримати транш на 700 млн доларів на початку жовтня - Гетманцев
Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев запевнив, що у МВФ є певні технічні моменти, які потрібно виконати для того, аби отримати транш.
Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ Подарунок до 30-річчя Незалежності: Зеленський розповів, на що підуть 2,7 млрд доларів траншу від МВФ
Міжнародний валютний фонд виділить з резервних активів 650 мільярдів доларів, з яких 2,7 мільярда підуть в Україну.
У Зеленського розповіли, коли Україні очікувати отримання чергового траншу від МВФ У Зеленського розповіли, коли Україні очікувати отримання чергового траншу від МВФ
Україна вже до вересня 2021 року може отримати грошовий транш від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в розмірі $2 мільярдів доларів.
Loading...
Load next