Україна візьме кредит на відбудову у Південної Кореї

Україна візьме кредит на відбудову у Південної Кореї

Міністр економіки України Юлія Свириденко та Посол Кореї в Україні Кім Хьонг Те підписали угоду про співробітництво країн та допомогу Південної Кореї у відбудові України, а також надання кредитів від Корейського Фонду економічного розвитку (EDCF).

Про це повідомляє Міністерство економіки України.

На першому етапі співробітництва такі кредити можуть бути залучені на постачання обладнання, а вже з 2025 року буде можливість використовувати їх на відбудову зруйнованої інфраструктури України.

Ми маємо розвивати власну економіку не чекаючи закінчення війни. Підписана угода відкриває шлях до отримання довгострокових та дешевих кредитів, які своєю чергою мають сприяти відновленню виробничого потенціалу та створенню нових робочих місць. Також Україні стане у нагоді корейський досвід для повоєнної відбудови зруйнованої інфраструктури, промислових та цивільних об’єктів, ‒ заявила Свириденко.

Нагадаємо, Російські олігархи вивели з Європи активи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України 300 мільярдів доларів російських грошей зарезервували для України
Центробанк Росії втратив доступ до 300 мільярдів доларів резервів, що лежать на рахунках за кордоном. Їх вже зарезервували для України.
Loading...
Load next