В управління АРМА передали арештованої готівки на ₴221 мільйон

В управління АРМА передали арештованої готівки на ₴221 мільйон

В управління Національного агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передано кошти в еквіваленті 221 млн грн, які будуть розміщені на депозитних рахунках Агентства.

Про це повідомила пресслужба відомства.

За клопотанням слідчого управління Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області 8 січня 2024 року суд передав в управління АРМА грошові кошти, сума яких у гривневому еквіваленті сягає 221 млн, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, АРМА було передано 5 714 727 доларів США, 49 555 євро та 653 645 грн.

Наголошується, що ці активи були арештовані та визнані речовим доказом у межах досудового розслідування у справі про незаконне зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв.

Наразі Нацагентство організує фактичне прийняття готівкових коштів у своє управління. Невдовзі вони будуть розміщені на депозитних рахунках АРМА і на них нараховуватимуться відсотки. У випадку конфіскації ці грошові активи (включно з відсотками) поповнять державну скарбницю.

Зазначається, що передана в управління сума є рекордною за весь час роботи Південно-східного міжрегіонального територіального управління АРМА.

Нагадаємо, Кабмін виділив ще 2,5 млрд грн на фортифікаційні споруди

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави
Фізичні особи-підприємці та наймані працівники, які зазнали фінансових втрат внаслідок введення "червоної карантинної зони" у їхньому регіоні, вже почали отримувати 8 тисяч гривень допомоги.
В Україні до прожиткового мінімуму пропонують закласти вартість інтернету та мобільного зв'язку В Україні до прожиткового мінімуму пропонують закласти вартість інтернету та мобільного зв'язку
Міністерство цифрової трансформації України пропонує враховувати базові потреби українців і включити до прожиткового мінімуму також вартість мобільного зв'язку та інтернету.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
Loading...
Load next