Зеленський підписав закон, що дозволяє призупинити виплати за держборгом до жовтня

Зеленський підписав закон, що дозволяє призупинити виплати за держборгом до жовтня

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт № 11396, відповідно до якого уряд може призупинити виплати за зовнішнім боргом до 1 жовтня.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Підписаний президентом закон дозволяє Кабінету міністрів за потреби призупиняти виплати за зовнішнім державним боргом під час реструктуризації до 1 жовтня 2024 року.

Водночас документ дозволяє взяти гарантований державою борг колишнього Укравтодору в "периметр" державного боргу і здійснити його реструктуризацію (йдеться про серію єврооблігацій 2021 року загальною сумою $700 млн та відсотки).

Нагадаємо, УЗ відзавтра збільшить кількість жіночих купе

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пільгове розмитнення "євроблях": Зеленський підписав відповідні закони Пільгове розмитнення "євроблях": Зеленський підписав відповідні закони
Президент Володимир Зеленський учора, 12 травня, підписав закони про зміни до Податкового та Митного кодексів України щодо пільгового розмитнення автомобілів на європейських номерах, які повинні своєю чергою значно полегшити розмитнення.
Зеленський підписав закон: в Україні змінились правила кредитування для мешканців зони АТО та ООС Зеленський підписав закон: в Україні змінились правила кредитування для мешканців зони АТО та ООС
Українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях змінили умови щодо виплат кредитів.
У РНБО нарахували 13 олігархів: ймовірний список найбагатших осіб України У РНБО нарахували 13 олігархів: ймовірний список найбагатших осіб України
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що розробляючи закон про деолігархізацію в Україні їм вдалось нарахувати 13 осіб, яких можна впевнено віднести до категорії олігархів.
Loading...
Load next