Вже 177 тисяч українців бачать нарахований кешбек у «Дії»

Вже 177 тисяч українців бачать нарахований кешбек у «Дії»

Перші 177 тисяч українців вже бачать нарахований кешбек у застосунку "Дія" за покупки українських товарів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки України.

За покупки у перші дні вересня 177 тисячам українців вже нарахували 2,9 млн гривень кешбеку. Хтось бачить в Дії нарахування 5 грн, а дехто — 90 грн. Відображення сум дає можливість перевірити роботу системи та активніше обирати українські товари, - заявила перша віцепрем'єр-міністерка – міністерка економіки України Юлія Свириденко.

За її словами, за два тижні до "Національного кешбеку" долучилось понад 1,2 млн українців, з них 638 тис. активували у Дії картки для виплат. З тих, хто активував карту, 262 тис. громадян зробили покупки товарів, на які нараховується кешбек.

Також зростає асортимент товарів – у системі вже зареєстровано понад 171 тис. найменувань від 963 українських виробників. Свириденко наголосила, що виплата коштів за покупки у вересні буде здійснена до 20 жовтня.

Низка торговельних мереж, зокрема Аврора, Епіцентр, Comfy, Копілка та Таврія В уже позначають товари з кешбеком на цінниках або на полицях. Найближчим часом такі позначення з'являться і на полицях мереж АТБ та Сільпо.

Нагадаємо, Аграрії намолотили 39 млн тонн зернових та олійних

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Дві мережі АЗС в Україні відновлюють продаж преміального пального Дві мережі АЗС в Україні відновлюють продаж преміального пального
Після роз'яснення Міністерства економіки щодо постанови Кабміну про держрегулювання цін на паливо, дві мережі АЗС повідомили про відновлення продажу преміального палива.
"Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС "Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС
В українському уряді відреагували на призупинення продажів преміум-пального відомим мережами АЗС - серед яких WOG, ОККО, Socar і KLO. У мережах АЗС зазначають, що таке рішення зумовлене збитковістю від продажу преміального пального для компаній внаслідок ухваленого рішення Кабміном.
На тлі коронавірусу рівень тіньової економіки виріс до 31% ВВП, - Мінекономіки На тлі коронавірусу рівень тіньової економіки виріс до 31% ВВП, - Мінекономіки
Оцінка рівня "тіні" в економіці показала істотні відмінності епідемії коронавірусу від інших кризових періодів.
Loading...
Load next