Масштабна аварія на Львівщині: на трасі Київ-Чоп загинули двоє водіїв

Масштабна аварія на Львівщині: на трасі Київ-Чоп загинули двоє водіїв
 У ДТП біля неподалік села Угерсько Стрийського району, що у Львівській області потрапили чотири автомобілі.

 У ДТП біля неподалік села Угерсько Стрийського району, що у Львівській області потрапили чотири автомобілі.

Як повідомляють у поліції, керманич автівки «Infiniti» на швидкості виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Nissan», після чого влетів ще й у «Peugeot Partner». Уламками іномарки пошкодило автомобіль «Mazda».

Внаслідок сильного удару на місці події одразу загинули водії «Infiniti» та «Peugeot Partner». Окрім того, пасажирка останнього авто отримала травми. Жінку госпіталізували із ЗЧМТ і струсом мозку.

Окрім цього, було пошкоджено ще два автомобілі.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом «Infiniti» був 23-річний іноземець, а саме громадянин Йорданії, його пасажирці - 46 років. Водій «Peugeot» - 48-річний житель села Підбірці Пустомитівського району.

Додамо, що перед аварією він минув КПП патрульної поліції на великій швидкості і проігнорував вимогу зупинитися.

"Нарядом поліції УПП здійснювалась зупинка автомобіля Infinity під керуванням громадянина Йорданії, який не виконав вимогу зупинки та продовжував збільшувати швидкість руху в напрямку м. Львів. При виїзді з с. Угерсько Стрийського району зазначений автомобіль спричинив лобове зіткнення з автомобілем Peugeot Partner", — вказали в оперативній інформації департаменту вранці 22 липня.

"Патрульні побачили, що їде на великій швидкості Infinity, вони йому подали знак зупинитися. Водій не зупинився і продовжив рух. Поліцейські сіли в машину і поїхали у тому напрямку. Через кілометр на трасі у напрямку Львова вони побачили цю ДТП", - розповіла речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Експертиза перевірить, чи був водій Infinity у нетверезому стані. Всі обставини летальної аварії з’ясовують слідчі. 

Нагадаємо, що на Львівщині п’яний водій спричинив ДТП: 5 постраждалих. 21 липня, у вівторок, близько 10 ранку біля села Бартатів Городоцького району на трасі Львів-Шегині, що веде до кордону, трапилась аварія.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next