У Львові на Левандівці заборонили роботу магазину з алкоголем, який був у квартирі

У Львові на Левандівці заборонили роботу магазину з алкоголем, який був у квартирі
Алкоголь з підпілля.Виконком Львівської міськради заборонив роботу закладу торгівлі високоградусними напоями.

Алкоголь з підпілля.

Виконком Львівської міськради заборонив роботу закладу торгівлі високоградусними напоями.

За словами директорки міського юридичного департаменту Гелени Пайонкевич, власник квартири №33 у будинку на вулиці Широкій, 66 перереєстрував її як нежитлове приміщення за допомогою нотаріуса в Дніпропетровській області, після чого облаштував у ній крамницю.

За рішенням виконкому міської ради, Залізнична райадміністрація невдовзі має демонтувати сходи, які ведуть до цього магазину.

А юридичний департамент звернеться до суду, щоб скасувати право власності на квартиру як на нежитлове приміщення.

"Там на першому поверсі – два магазини з алкоголем, а навпроти – стоїть МАФ, який теж продає алкоголь. Це такий "п’ятачок", де увечері збираються охочі випити з усього району. Як мешканці мають себе почувати? Ми трошки затягнули з тим рішенням, поки отримували всі відповіді від інстанції", – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Крім того, за словами Гелени Пайонкевич, навпроти квартири-магазина незаконно працює МАФ, проте юридичний департамент ще готує документи для заборони його діяльності.

Нагадаємо, що житель Яворівського району виготовляв наркотики у себе вдома. 35-річний мешканець Яворівщини, що у Львівській області, виробляв амфетамін.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next