Автовантажівка забила жінку на смерть на Львівщині

Автовантажівка забила жінку на смерть на Львівщині
Трагічний випадок трапився на трасі «Київ-Чоп» неподалік міста Броди. Відомо, що у момент ДТП жінка з велосипедом переходила проїзну частину у невстановленому місці.

Трагічний випадок трапився на трасі «Київ-Чоп» неподалік міста Броди.

Відомо, що у момент ДТП жінка з велосипедом переходила проїзну частину у невстановленому місці. 67-річна жінка отримала політравму, травму черепа, перелом плеча.

На місце одразу скерували медиків, які забрали постраждали в карету швидкої допомоги, але від отриманих травм вона померла дорогою до лікарні.

"«Водій автопоїзда в складі сідлового тягача Renault Magnum 440 та напівпричепа 'Lamberet LVFS-3E', скоїв наїзд на пішохода, котра переходила проїжджу частину дороги на неосвітленій ділянці, поза межами пішохідного переходу», – зазначається у повідомленні департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА.

Наразі тривають слідчі дії. Вже відкрите кримінальне провадження.

Водієві, а саме жителю села Семенівка Пустомитівського району 1992 року народження, загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у потрійній ДТП на трасі «Львів-Шегині» загинули двоє людей. Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 23 вересня, близько 6:30 у селі Бартатів, що у Городоцькому районі. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next