Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців

Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.

Генпрокуратура оголосила про підозру колишньому голові райсуду Києва, який брав участь у переслідуваннях учасників Революції Гідності.

Як передає Офіс Генерального прокурора, повідомлено про підозру колишньому голові одного з районних судів Києва.

Зараз чоловік працює адвокатом.

Його звинувачують у незаконному перешкоджанні проведенню мітингів і демонстрацій.

За даними слідства, суддя за відсутності доказів притягнув до адміністративної відповідальності двох осіб за нібито невиконання водіями вимог про зупинку, а також призначив їм максимальне покарання – позбавлення водійських прав.

При чому слідство встановило, що саме ці засуджені навіть не брали участь в автопробігу до «Межигір’я».

Читайте також
Били та не годували: на Дніпропетровщині людей тримали у трудовому рабстві Били та не годували: на Дніпропетровщині людей тримали у трудовому рабстві
Злочинне угруповання з п'яти осіб викрили правоохоронці Дніпропетровської області. У ході розслідування виявилось, що зловмисники змушували людей виконувати важку роботу по догляду за тваринами, жорстоко карали їх та не платили гроші за виконану роботу.
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next