У сутичках біля Печерського суду постраждали дві особи, - поліція

У сутичках біля Печерського суду постраждали дві особи, - поліція
У середу, 19 січня, під час мітингу на підтримку Петра Порошенка під Печерським судом Києва сталася штовханина, внаслідок якої постраждав поліцейський та учасник акції.

Інформуємо, що внаслідок штовханини, яка відбулася у результаті невиконання вимог правоохоронців постраждав один поліцейський. Також із повідомленням про отримання тілесних ушкоджень звернувся один учасник акції, - йдеться у повідомленні.

Повідомляє Національна поліція.

Пресслужба передає, що на цей момент затриманих чи доставлених до управління поліції немає. У зв'язку із масовим зібранням громадян біля Печерського суду правоохоронні органи посилили охорону і закликають громадян не влаштовувати провокації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Loading...
Load next