У Львові чоловіки викинули з балкону кошенят та кота (фото)

У Львові чоловіки викинули з балкону кошенят та кота (фото)
За останні дві доби патрульні поліцейські у Львові притягнули до відповідальності двох чоловіків за жорстоке поводження з тваринами.

Увечері 11 квітня на вулиці Івана Сірка чоловік викинув з балкону четвертого поверху кошенят. У цей момент на вулиці перебували діти, які побачили злочин. На місце інциденту викликали поліцію, яка знайшла господаря квартири  - 72-річного чоловіка. Пенсіонер зізнався у скоєному та заявив, що кошенята йому заважали. У помешканні було ще троє котів, які зі слів чоловіка, йому не потрібні. Він погодився їх віддати сусідам.

На жаль, після падіння, одне з чотирьох кошенят загинуло. 

Правоохоронці відкрили кримінал за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами вчинені з особливою жорстокістю або у присутності малолітнього чи неповнолітнього, або щодо двох і більше тварин) ККУ. За скоєне нелюду загрожує від п’яти до восьми років у в'язниці.

Другий випадок трапився увечері 12 квітня на вулиці Любінській. За словами трьох очевидців, чоловік викинув кота з шостого поверху. Він впав на тротуар та отримав ушкодження. Тварина заповзла під припарковані автомобілі.

"Патрульні 4 батальйону встановили власницю кота. Нею виявилася 12-річна дівчина, а чоловіком, який, ймовірно, вчинив це, був її вітчим. Після скоєного чоловік пішов геть. 
Інспектори оглянувши місце події виявили кров. Поліцейські зв'язалися з 33-річним чоловіком і сказали аби він повернувся. Коли львів'янин прийшов, то не заперечив, що зробив це. Пояснив свої дії тим, що кіт лазив на столі і після нього лишалася шерсть"
, - повідомляють правоохоронці.

Очевидець та власниця кота відвезли тварину до ветеринарної клініки. Діагноз — множинні переломи.

Винуватцю загрожує штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Читайте також
Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку
Нетвереза жінка була у небезпеці, адже вона знаходилася на суцільній смузі та її могла збити машина.
У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео) У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео)
Сьогодні, 22 квітня, у Львові пів на третю ночі, екіпаж патрулюючи вулицею Володимира Великого, побачив на круговому перехресті з вулицею Княгині Ольги побачили перевернутий автомобіль Mercedes-Benz.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next