Найвищий у світі хмарочос засяяв синьо-жовтими кольорами прапора України (відео)

Найвищий у світі хмарочос засяяв синьо-жовтими кольорами прапора України (відео)
Об'єднані Арабські Емірати привітали Україну з 30-ю річницею Незалежності - найвищу споруду планети, хмарочос Бурдж Халіфа в Дубаї підсвітили синьо-жовтим кольором.

На честь 30-річчя Дня Незалежності України в Дубаї підсвітили кольорами українського прапора найбільшу та найвищу будівлю у світі - хмарочос "Бурдж Халіфа". Про це стало відомо з Twitter-сторінки Burj Khalifa.

Сьогодні вночі Бурдж-Халіфа святкує День Незалежності України та бажає українському народу процвітання та миру, - йдеться у твіті до відео.

На опублікованому відео також звучить гімн України.

Зазначимо, що це не перший раз, коли ОАЕ висловлює підтримку Україні у такий креативний спосіб. Минулого року на День Незалежності України також підсвітили Бурдж-Халіфа синьо-жовтими кольорами.

Зокрема, активіст української громади в Об'єднаних Арабських Еміратах повідомив 24 каналу, що близько 100 українців в Дубаї зібралися на захід з нагоди Дня Незалежності.

Сподіваємось, Україна бачила як Бурдж Халіфа засяяла жовто-блакитним стягом. Ми були у неймовірному захваті.

Неможливо відмовити українцям, коли у них така величезна сила та наснага. Тому звісно, наш стяг показали, - розповів активіст.

Він також повідомив, що саме з ініціативи української дипломатичної групи в Дубаї, Бурдж Халіфа засяяв у кольорах синьо-жовтого стяга.

Нагадаємо, що учора, 24 серпня, під час святкування Дня Незалежності України на святковому параді у Києві чоловік намагався себе спалити. За словами очевидців, чоловік облив себе запальною сумішшю і підпалив. Через що у натовпі сталася паніка.

Полум’я поширювалося одягом потерпілого і дійшло до грудей та шиї. Правоохоронцям та небайдужим вдалося вчасно загасити вогонь. Після поливу водою чоловік прийшов до тями.

Читайте також
"За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео) "За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео)
Номер у готелі в якому відпочивала донька глави бойовиків "ДНР" коштує близько трьох тисяч доларів. Зокрема, сам ж відпочинок обійшовся для дівчини чи скоріш для її батька в 7-8 тисяч доларів.
Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією Україна отримає пряме авіасполучення з Саудівською Аравією
Саудівська Аравія відкриває пряме авіасполучення з Україною. Прямі рейси буде здійснювати лоукостер Flynas, який лише заходить на український ринок.
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Loading...
Load next