У Львові автобус із військовими потрапив у ДТП (фото)

У Львові автобус із військовими потрапив у ДТП (фото)
Сьогодні вранці, 15 квітня, на перехресті вулиць Сахарова та Княгині Ольги у Львові зіткнулися легковик та автобус із військовими.

Аварія сталася близько 07:40 год.

Як повідомляє "Варта 1", інцидент за участі військового автобуса паралізував рух трамваїв на колії. Електротранспорт не курсує та не працюють світлофори.

Постраждалих внаслідок зіткнення немає. Водіям радять оминати місце ДТП, аби не потрапити у затор.

 

Читайте також
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині шкільний автобус зіштовхнувся з вантажівкою: травмовано 10 осіб, з них 9 - діти (фото, відео) На Львівщині шкільний автобус зіштовхнувся з вантажівкою: травмовано 10 осіб, з них 9 - діти (фото, відео)
П'ятьох дітей госпіталізували внаслідок ДТП за участю шкільного автобуса та вантажівки у Львівській області.
Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото) Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото)
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівському районі 8 листопада, відкрито кримінальне провадження. Неповнолітні мотоцикліст та його пасажир госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.
Loading...
Load next