СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря

СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.

Виявилось, що це був начальник кримінального відділу поліції міста Києва, який вимагав у одного із мешканців столиці хабар на суму 2 тисячі доларів. За це правоохоронець обіцяв змінити процесуальний статус і повернути майно, заарештоване у межах кримінального провадження.

Про затримання хабарника повідомили у Службі Безпеки України.

"Правоохоронці, із залученням спецпідрозділу ЦСО "А" СБ України, затримали начальника відділу поблизу місця роботи під час отримання хабара", - йдеться у повідомленні.

Затриманому повідомили про підозру у зв'язку зі зловживанням посадових обов'язків. Зокрема у межах розпочатого кримінального провадження перевіряються можливі факти отримання зловмисником хабарів і причетність до корупційної схеми інших співробітників управління Нацполіції.

Наразі триває досудове розслідування. Зазначимо, що зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

 

Читайте також
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото) На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото)
На Львівщині правоохоронці затримали голову золочівського підрозділу «Галсільлісу» під час отримання хабара.
Loading...
Load next