В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)

В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.

Учора, 26 серпня, у будівлю секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової в центрі Києва зловмисник кинув пляшку з вибуховою сумішшю - "коктейлем Молотова". Внаслідок чого було пошкоджено двері приміщення й зробив це 51-річний мешканець Нової Каховки.

Тим часом спецпризначенці оперативно затримали зловмисника. Він виявився уродженцем Київщини, 1970 року народження, - повідомляють у поліції.

Відомо, що чоловіка затримали майже одразу після підпалу, однак він був не один. Окрім дверей офісу омбудсмена, чоловік також підпалив будівлю на вулиці Пилипа Орлика - Верховного касаційного суду.

Зокрема, як повідомляє "Україна 24", за словами заступника начальника відділу комунікацій обласного главку Нацполіції Київської області Юлії Гірдвіліс, відкрито кримінальну справу за статтею про умисне знищення або пошкодження майна. 

Поліцейські вивчають мотиви підозрюваного. Можливо, після проведення всіх перевірок буде дана інша кваліфікація події, - зазначають у поліції.

Сам же ж зловмисник пояснив підпал образою на омбудсмена, оскільки офіс не відгукувався на його численні скарги за фактом справи про крадіжку, у якій він начебто фігурував потерпілим.

Наразі ж за свої дії зловмиснику загрожує позбавлення волі від трьох до десяти років

Нагадаємо, що інцидент трапився у самісінькому центрі Києва близько 15:45. Поліція затримала чоловіка, який підпалив будівлю. Зокрема, очевидці інциденту повідомили, що невідомий чоловік кинув у двері будівлі пляшку з запальною речовиною.

Відомо також, що вогонь вдалось швидко загасити й на місці події працювали слідчі. Вони встановлювали всі обставини підпалу.

Читайте також
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next