В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)

В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.

Про це у вівторок, 25 травня, повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

За даними слідства, керівник комунального підприємства Одеської міської ради вимагав від громадянина 50 тис. грн неправомірної вигоди. За цю суму чиновник обіцяв передати громадянину в оренду приміщення площею 200 м².

Посадовця затримали під час отримання коштів, силовики вилучили всю суму.

За даними інтернет-видання "Думська" мова йде про виконувача обов'язків директора КП Туристичний інформаційний центр Одеси, Олексія Курцева.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за частиною 3 статті 368 - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Зазначимо, що санкція цієї статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Читайте також
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео) В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео)
Правоохоронці затримали активіста та керівника громадської організації, який вимагав у жінки щомісячну плату - 80 тисяч гривень - за так зване "кришування" бізнесу.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next