У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19

У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19
У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні померла 11-річна пацієнтка, яка раніше хворіла на коронавірус. 

Причиною смерті дитини лікарі вважають не COVID-19, а декомпенсований цукровий діабет, яким вона страждала протягом останніх років.

Як повідомило місцеве видання «Наше Місто»,  дівчинка мала серйозні проблеми зі здоров'ям.

- Вона неодноразово лікувалася у нас в ендокринології, і в Київ її батьки возили. Коронавірус не є причиною летального результату, але свою негативну роль хвороба, звичайно ж, зіграв, - каже генеральний директор медустанови Олексій Власов.

Нагадаємо, у травні у Нікополі від коронавірусу також померла 15-річна дівчинка. У підлітка ураження легень становило понад 80%. Її госпіталізували в місцевий ковід-госпіталь і почали лікувати як дорослого пацієнта, оскільки мама вказала, що доньці вже є 18 років. Врятувати дівчинку не вдалося. Вона померла в лікарні через декілька днів.

Читайте також
Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео) Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео)
За попередніми даними, "прибутки" учасників схеми становили сотні тисяч гривень.
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
В Україні виявили 8 940 нових випадків коронавірусу: 367 пацієнтів померли В Україні виявили 8 940 нових випадків коронавірусу: 367 пацієнтів померли
За останню добу в Україні виявили 8 940 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
Loading...
Load next