П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею

П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.

Тепер п'ятьом українським нелегалам загрожує до 5 років депортації у Польщі. Про інцидент який трапився на пунктах пропуску повідомляє польське видання inPoland.

"Двоє українців намагалися перетнути кордони в Гребенне з фальшивими заявами про працевлаштування. В Дорогуську таким же чином двоє чоловіків та жінка хотіли обдурити прикордонників", - про це виданню повідомили польські прикордонники.

Зокрема, зазначимо, що декілька із затриманих українців заявили, що працевлаштовувалися до Польщі за допомогою фірм-посередників, які й видавали їм фальшиві документи, а про їх підробку вони не знали.

До того ж українські нелегали, які намагались потрапити на територію Польщі були затримані. Проти них порушено провадження за використання фальшивих документів, за яке їм доведеться нестимуть відповідальність.

Нагадаємо, що нещодавно українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржились на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця. Зокрема часто траплялись ситуації коли за цілий місяць роботи українські заробітчани отримували лише декілька десятків злотих, а решту фірма списувала начебто за штрафи.

Читайте також
У Польщі молодий заробітчанин з України намагався скоїти самогубство У Польщі молодий заробітчанин з України намагався скоїти самогубство
У Груєцькому повіті в Польщі 31-річний український заробітчанин намагався скоїти самогубство фактично на місці роботи.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next