Допомагали перевозити нелегалів через кордон: у Польщі затримали п’ятьох українців

Допомагали перевозити нелегалів через кордон: у Польщі затримали п’ятьох українців

Польські прикордонники впродовж трьох днів, 22-24 березня, затримали 10 кур’єрів, зокрема п’ятьох громадян України, які сприяли нелегальним мігрантам у перетині білорусько-польського кордону.

Про це повідомляє Прикордонна служба Польщі.

Так, у п’ятницю, 22 березня, було затримано громадянина України, який намагався перевезти нелегалів, що незаконно перетнули білорусько-польський кордон.

Наступного дня затримано чотирьох кур’єрів – громадян України, Грузії та двох турків. Вони намагалися перевезти з польсько-білоруського кордону до Німеччини нелегальних мігрантів.

У неділю, 24 березня, затримано п’ятьох кур’єрів, серед яких троє громадян України, а також громадянин Киргизстану і громадянин Молдови. Вони приїхали автомобілями, аби забрати нелегальних мігрантів і перевезти їх далі на Захід.

Нагадаємо, США ввели обмеження проти групи хакерів та кіберорганізацій у Китаї

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів
Виявилось, що організаторами злочинної групи були українці, які мали подвійне громадянство. Зокрема учасникам банди вдалось вкрасти із банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next