Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч

Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч
Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, Богдан Санін, може внести за себе заставу у 277 тисяч гривень. Зокрема зазначимо, що Санін фігурує у справі іншого судді ОАСК - скандального Павла Вовка.

Зокрема, Вищий Антикорупційний суд обрав запобіжний захід для Богдана Саніна у розмірі застави - 227 тисяч. Відповідним рішенням слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, сьогодні, 22 квітня.

Про це повідомляється на офіційному сайті суду.

"На підозрюваного також поклали додаткові обов’язки: прибувати до прокурорів, слідчого судді, суду за першою вимогою; повідомляти прокурора, суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування із особами, зазначеними в ухвалі", - йдеться у повідомленні ВАКС.

Що стосується "плівок Вовка" то зазначимо, що йдеться про справу про створення злочинної організації і захоплення влади головою ОАСК Павлом Вовком, де Санін є одним з головних фігурантів, повідомляє Центр протидії корупції. До того ж зазначимо, що висунута підозра, означає, що підозра суддям ОАСК у цій справі – є обґрунтованою.
 

"Що це все означає? Що підозра судді ОАСК у цій справі — обґрунтована. Ризики, на думку Антикорсуду, існують.  І саме цього боїться голова ОАСК Павло Вовк, який прикривається суддівським імунітетом і не приходить до суду", - йдеться у повідомленні ЦПК.

Нагадаємо, що нещодавно брат судді Вовка потрапив в корупційний скандал. Через це у ході проведення службового розслідування було виявлено факти порушення братом Вовка - Юрієм Зонтовим військової дисципліни та умов проходження військової служби - його звільнили з розвідки.

Читайте також
У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото) У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото)
Харківський суд арештував одного з лідерів "Патріотів - За життя" Ширяєва. Його взяли під варту на 8 діб без права внесення застави.
Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу
У ході проведення службового розслідування було виявлено факти порушення Юрієм Зонтовим військової дисципліни та умов проходження військової служби.
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
Loading...
Load next