На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі

На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі
На одному із цвинтарів у Донецькій області чоловік разом із дружиною прибирали могили своїх родичів. Однак, під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невідомому вибуховому предметі.

Трагедія трапилась у селищі міського типу Верхньоторецьке, яке розташоване неподалік від лінії зіткнення із російськими бойовиками. Під час прибирання могили стався вибух, внаслідок якого чоловік отримав травми, несумісні з життям.

Про це повідомляє пресслужба поліції Донеччини.

"Під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невстановленому вибуховому предметі. На місці події працюють слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі на місце трагедії прибула та працює слідчо-оперативна група поліції Авдіївки, а також місцеві вибухотехніки. Зокрема правоохоронцям також вдалось евакуювати й інших відвідувачів цвинтаря для запобігання повторення аналогічної ситуації. Небезпечну ділянку правоохоронці оточили.

Читайте також
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція
Розлючений чоловік розгромив сокирою каси, вітрини та товар в одному із продуктових магазинів у Маріуполі. Погром він влаштував ніби то через те, що в цьому супермаркеті його дружині зробили зауваження щодо захисної маски.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Loading...
Load next