Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії

Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії
На Херсонщині Служба безпеки України затримала злочинців які тероризували й залякували місцеве населення. Роботу зловмисників, за даними спецслужби, координували "злодії в законі" з Росії.

Очолював угрупування "смотрящий за регіоном" від кримінальних російських кіл. Про виявлення злочинної групи повідомляє пресслужба СБУ.

"Ключовим "доходом" угруповання була реалізація наркотиків, у тому числі до виправних колоній. Зловмисники формували для ув’язнених так званий "общак" у середньому 300 тис. грн на місяць. Очолював ОЗУ "смотрящий за регіоном" від кримінальних кіл", - йдеться у повідомленні Служби безпеки.

Зокрема, працівниками СБУ було проведено низку обшуків в учасників угруповання, у тому числі у "смотрящего". У ході слідчих дій вилучено беззаперечні докази протиправної діяльності.

Також двох зловмисників із злочинного угрупування вдалось "спіймати на гарячому" під час передачі наркотиків до виправної колонії. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозри у скоєнні злочину й триває досудове слідство.

Loading...
Load next