Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах

Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах
Нардеп від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі "Бочка" у Черкасах.

Про це повідомив колишній генпрокурор України Юрій Луценко у Facebook.

23 квітня близько 20:00 в місті Черкаси, на території розважального комплексу «Бочка», після обіду, улаштованого з нагоди річниці аварії на ЧАЕС, між народним депутатом України – членом депутатської фракції «Слуга народу» 34-річним Олегом Арсенюком та місцевим мешканцем Ковпаком Андрієм Андрійовичем, 1988 р.н., виник конфлікт та бійка.

Внаслідок інциденту Арсенюк отримав закриту черепно-мозкову травму, забої голови, а Ковпак  отримав закриту черепно-мозкову травму, забійні травми голови, рук та ніг. Обоє були доставлені до КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», де їм надали меддопомогу без подальшої госпіталізації.

- За поясненнями опитаних осіб, Арсенюк О.О. та його знайомий Рагульський Е. (брат власника розважального закладу) здійснили напад на Ковпака А.А., якому наносили удари.
Відповідно до пояснення самого Ковпака А.А., він помітив конфлікт між адміністратором закладу та НДУ Арсенюком О.О., в ході якого останній вже після обіду з нагоди річниці аварії на ЧАЕС начебто протестував проти припинення роботи закладу та вимагав продовження обслуговування клієнтів.

Інформацію про дану подію зареєстровано 24.04.2021 в журналі ЄОЗП про кримінальні правопорушення Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

На даний час попередня правова кваліфікація діяння не визначена, відомості до ЄРДР не внесено.

Чи перебували учасники конфлікту в стані сп’яніння та інші обставини події встановлюються, - розповів Луценко.

Читайте також
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Чергова бійка у Верховній Раді: Тищенко побився з колегою Куницьким в їдальні парламенту (відео) Чергова бійка у Верховній Раді: Тищенко побився з колегою Куницьким в їдальні парламенту (відео)
Ймовірно Тищенка обурило те, що Куницький ніби то викрив скандального "слугу народу" на корупційних схемах.
Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео) Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".
Loading...
Load next