Чергова бійка у Верховній Раді: Тищенко побився з колегою Куницьким в їдальні парламенту (відео)

Чергова бійка у Верховній Раді: Тищенко побився з колегою Куницьким в їдальні парламенту (відео)
Ймовірно Тищенка обурило те, що Куницький ніби то викрив скандального "слугу народу" на корупційних схемах.

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко побився в їдальні Верховної Ради зі своїм колегою по фракції Олександром Куницьким. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив виключений з "Слуги народу" ексдепутат Олександр Дубинський. 

Кум Єрмака Микола Тищенко напав на депутата СН Куницького в столовій Верховної Ради. Була бійка, - повідомив Дубінський.

Зокрема, причиною інциденту між парламентарями, за словами Куницького, стало викриття матеріалів за схемами моряків. Після інциденту у їдальні парламенту народні депутати зустрілися у дворі Верховної Ради, де з'ясовували стосунки. При цьому вони тримали у руках улюблену "зброю" депутатів - смартфони на, які вони ймовірно записували свою розмову.

Проте, у коментарі Vesti.ua Тищенко заявив, що ніякої бійки між ним і його колегою не було. А поведінку Куницького в їдальні Ради нардеп назвав нічим іншим, як "хайпом".

Замість того, щоб поводитися в їдальні культурно, він спробував хайпанути, знімав мене на телефон, ставив якісь дурні питання. Я акуратно відвів телефон і попросив його не турбувати, - заявив Тищенко.

У мережі також з'явилось відео на якому депутат Олександр Куницький розповідає деталі інциденту, який трапився між ним з Тищенком.

Зокрема, конфлікт між депутатами прокоментував їхній колега з "Слуги народу" Данило Гетманцев, який назвав їхню поведінку на рівні старших класів, повідомляє 24 канал.

Штрафувати депутатів? Якщо розуму немає розв'язувати (проблему) без бійок – хай б'ються. Хтось залишився на рівні старших класів. Треба просто розвиватися, читати книжки і все буде добре, - зазначив Гетманцев.

Нагадаємо, що це вже не перший конфлікт між нардепами у Раді за участю скандального депутата Тищенка. Так, нещодавно у стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання нардепа Микити Потураєва про "розстріл фракції". Згодом до трибуни приєднались не менш скандальний "слуга народу" Микола Тищенко та народний депутат від "ОПЗЖ": вони зчепилися із Кивою і почали один одного бити

Читайте також
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео) Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".
"Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео) "Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео)
У стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання Микити Потураєва про "розстріл фракції".
Loading...
Load next