Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео)

Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео)
Керівники парламентських фракцій подали спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від 5 сесійних засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики.

Керівники парламентських фракцій вимагають зняти Галину Третьякову з посади голови комітету з питань соціальної політики і захисту ветеранів. Причиною такого рішення стала поведінка та висловлювання самої Третякової, яка після смерті народного депутата та колишнього "слуги народу" Антона Полякова заявила, що "одним ворогом менше".

Зокрема, усі голови фракцій і груп Верховної Ради, окрім президентської фракції "Слуга народу", підписали звернення до керівництва парламенту з вимогою звільнити Галину Третьякову з посади голови комітету. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат з групи "За майбутннє" Тарас Батенко: "Будемо жорстко настоювати на усуненні пані Третьякової із займаної посади на наступному пленарному тижні!".

Вважаємо також, що пані Третьякова недостойна бути народним депутатом після таких цинічних та бездушних слів про смерть Антона Полякова, свого колеги. Така зухвала поведінка не може бути проігнорована! - наголосив нардеп.

Фото: Тарас Батенко

Ініціатором звільнення Галини Третьякової з посади є партія "За майбутнє" до складу якої й входив померлий Антон Поляков, та нардепи якої першими звернули увагу на безсердечне висловлювання щодо смерті свого колеги.

Нагадаємо, що попередньо правоохоронці встановили, що Антону Полякову, який помер сьогодні, 8 жовтня, стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень. 

Проте, після звістки про смерть Полякова, нардепка від "Слуги народу" Третьякова неоднозначно висловилась про свого колегу у партійному чаті "слуг народу". Згодом, нардеп Олексій Гончаренко також опублікував ще одне повідомленн Третьякової щодо смерті Полякова: "І не кличте до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв’язку не перебувала. А плакати буду тільки за слугами народу", - написала нардепка.

Читайте також
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення
Одинадцять депутатів "Голосу" заявили, що Железняка звільнили з посади голови фракції. Однак, сам ж нардеп спростовує цю інформацію й заявив, що це "не відповідає дійсності".
Loading...
Load next